Çoksesli Koromuzun Uluslararası Başarısı 915 defa okundu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı Çoksesli Korosu, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Aktif Felsefe Antalya Şubesi işbirliğiyle düzenlenen IV. Antalya Uluslararası Koro festivaline katıldı. Festivalde Türkiye, Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Slovenya'dan çocuk, genç ve yetişkin korolar dört gün süresince performans sergiledi.

Daha önce birçok şehir içi ve dışı etkinlikte yer alan Dr. Zeynep Kaya yönetimindeki Çoksesli koromuz  "En İyi Sıradışı Festival Programı" ödülünü aldı. Yenilikçi olma felsefesine sahip koro, ilk kez bir Türk korosu tarafından seslendirilen, poptan caza ve tangoya uzanan aranjman eserleriyle "Türkiye Prömiyeri" ni gerçekleştirdi. Farklı repertuarlarıyla dikkat çeken, Antalya halkının ve diğer koroların büyük beğenisini toplayan koromuz Slovenya ve Polonya'dan özel konser daveti aldı.