Öğrencilerimiz Başarıya Doymuyor 1071 defa okundu

Üniversitelerarası Türkiye Taekwondo birinciliği 10-12 Nisan 2012 tarihleri arasında Ordu ilinde yapılan 28 bayan takımın katıldığı müsabakalarda  İnönü Üniversitesi 1 altın 1 gümüş,  2 bronz  madalya alarak takım halinde Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Tansu BURAK                    Türkiye 1.si

Buket DEMİRCİ                 Türkiye 2.si

Elif COŞKUN                      Türkiye 3.sü

Nuran KAÇMAZ                 Türkiye 3.sü

Üniversitelerarası Bilardo Birinciliği 05-07 Nisan 2012 tarihleri arasında Çorum ilinde yapıldı. Yapılan müsabakalarda Bayan takımımız 1 altın madalya alarak genel klasmanda Türkiye ikincisi, ferdi olarak Seda AYDIN Türkiye birincisi olmuştur.

Üniversitemize başarılarla dönen öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik öğrencilerimizin başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversite yönetimi olarak her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde bulunan öğrencilerimize de her zaman destek olacaklarını ifade ederek başarılarının devamını diledi.