İnönü Üniversitesi`nde Yapılacak Toplu Konut İnşaatına Başlandı 874 defa okundu

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinin güney-batı bölgesinde yapılacak olan, C1 tipi brüt 119,60 m2 (3+1) 48 adet (2 blok), B1 tipi brüt 84,40 m2 (2+1) 96 adet (4 blok) olmak üzere toplam 144 adet konutumuzun inşaatına yüklenici firma GÜÇ-AR İnşaat San ve Tic. A.Ş. tarafından başlanıldı.

Üç yıllık bir çalışmanın neticesinde TOKİ tarafından 2011 yılında projemizin ihalesi yapılmış ve TOKİ ile yüklenici firma arasında 25 Ocak 2012 tarihinde sözleşme imzalanmıştı. Toplu Konut İdaresinin firmaya uygulama projesini yaptırıp onaylamasının ardından bugün artık inşaat başlamıştır.

Bundan sonraki süreçte inşaat % 5-10'lar seviyesine geldiğinde kura çekimi, kalan peşinatların yatırılması ve satış sözleşmesinin imzalanması gerçekleşecektir. Bu süreçlerle ilgili gerekli duyurular ileriki tarihlerde yapılacaktır.