Rektör Prof. Dr. Çelik: Barış ve Huzur Ortamımıza Gölge Düşürmeye Yönelik Bu Tip Haberleri Kınıyoruz 848 defa okundu

İnönü Üniversitesi'nin barış ve huzur ortamına gölge düşürmek adına internet medyasında yer alan kaynağı belirsiz ve olumsuz haberlere tepki gösteren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İnönü Üniversitesi Türkiye'de rol model olan,  huzurun ve akademik çalışmaların egemen olduğu, öğretim üyelerinin özgür bir ortamda kardeşçe akademik faaliyetlerini yürüttüğü bir dönem yaşamaktadır. Bu kardeşlik ortamının korunması adına azami hassasiyet gösterilmektedir.

Bugünlerde üniversitemizle ilgili olarak farklı gruplaşmalar olduğu yönünde internet medyasında kaynağı belirsiz haberler servis edilmektedir. Barış ve huzur ortamımıza gölge düşürmeye yönelik bu tip haberleri kınıyoruz.

Üniversitemiz yöneticileri ve öğretim üyeleri ile ilgili akademik unvanları ve pozisyonları dışında herhangi bir kategorizasyon hangi amaçla yapılırsa yapılsın kabul edilemez."