Tiyatro Topluluğunun Oyunu Ulusal Basında 902 defa okundu

İnönü Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (İÜTT) tarafından Haldun Taner'in yazdığı "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" adlı eser değişik üniversitelerde sergilenmeye devam ederken ulusal basında da yer aldı.

Eserin ilk gösterimini İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde ikinci gösterimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi 18. Ulusal Tiyatro Festivali'nde yapan İnönü Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (İÜTT) aynı eseri Gençlik Haftası'nda da değişik platformlarda sergileyecek.

Ulusal basında yer verilen tiyatro haberinde "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" adlı eserin çok sayıda öğrenci tarafından beğeniyle izlendiği şeklinde yazıldı.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret eden İnönü Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Danışmanı Öğretim Elemanı Ersin Aycan, Orçun Akgün ve topluluktan bazı öğrenciler yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ise İnönü Üniversitesi'nin sanat, spor ve kültürel etkinlikler konusunda zengin olması gerektiğini ifade ederek başarıyla sergilenen eserlerden dolayı Tiyatro Topluluğuna teşekkür etti.