SODES "Sözlü Güç, Güçlü Söz" Mezuniyet Töreni 1272 defa okundu

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Malatya Valiliği tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında "Sözlü Güç, Güçlü Söz" Halkla İlişkiler Elemanı Yetiştirme Projesinin mezuniyet töreni yapıldı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tikici, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve kursiyer öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tikici yaptıkları kısa konuşmalarda, insanımıza iş yapma becerisi kazandırarak ülkemizin iş dünyasındaki değişik sektörlerin ihtiyacı olan ara eleman yetiştirme konusunda yapılan bu tür projelerin önemine vurgu yapıldı.

Konuşmalardan sonra "Sözlü Güç, Güçlü Söz" Halkla İlişkiler Elemanı Yetiştirme Projesine katılan kursiyerlere mezuniyet belgeleri verildi.