Çocuk Üniversitesinde Diploma Sevinci 953 defa okundu

İnönü Üniversitesi Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde kurulan İnönü Çocuk Üniversitesi tarafından düzenlenen "Kış Kampı" sona erdi.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi salonunda düzenlenen kapanış programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. İlhan İçen, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer, İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Geçkil, öğrenci ve aileleri katıldı.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından sunulan müzik dinletisi ile başlayan programda konuşan İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Geçkil "Malatya'nın dar gelirli bölgelerindeki ilköğretim okullarından başarı düzeyi yüksek olan öğrencilerin katıldığı kampta, öğrenciler fen, teknoloji ve sanat konularında öğretim üyelerimizle birlikte çeşitli etkinlik ve uygulamalara katıldılar. Üniversiteyi yaşama imkânı bulan sevgili öğrencilerimizle birlikte başarılı ve keyifli bir kamp yaptık. Geleceğin bilim adamları olacağına inandığım zeki ve üstün yetenekli öğrencilerimize sağladığımız kış kampı çok faydalı geçmiştir." dedi.

1-10 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 100 öğrencinin katıldığı kampın kapanış töreninde öğrencilere diplomaları verildi.