İÜ Vakıf Genel Kurulu Toplandı 1062 defa okundu

İnönü Üniversitesi Vakfı Genel Kurulu 08.02.2012 tarihinde saat 14.00'de İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Senato Salonunda toplandı. Toplantıya 12 üye asaleten 12 üye vekâleten katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra başkanlık divanının oluşumuna geçildi. Yapılan oylamaya göre Divan Başkanlığına Yrd. Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Üyeliğe Cevdet Atalan ve Veli Doğan getirildi.

Gündem gereğince açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Prof. Dr. Cemil Çelik, İnönü Üniversitesi Vakfının durumu ve çalışması hakkında genel bir bilgi verdi. Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

2011 yılı vakıf bilançosu ve yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporunun okunmasının ardından 2012 yılı bütçe taslağı görüşülerek onaylandı.