Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden Yılbaşı Etkinliği 1073 defa okundu

İnönü Üniversitesi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yılbaşı eğlencesi programı düzenlendi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen eğlenceye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi öğrencileri ile aileleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, yeni yılın herkes için mutluluk ve esenlik getirmesini diledi.

İnönü Üniversitesi Müzik ve Dans Topluluğu tarafından sunulan müzik ve dans gösterilerine eşlik eden Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi öğrencileri doyasıya eğlendiler.