Rektör Prof. Dr. Çelik: Sporda da Lider Üniversite Olmalıyız 1224 defa okundu

İnönü Üniversitesi Basketbol, Voleybol, Futbol ve Hentbol Takımlarının sporcuları 2011-2012 eğitim-öğretim güz dönemi üniversitelerarası spor faaliyetlerinde elde ettikleri başarıları Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile paylaştılar.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Salih Coşar, Voleybol Takımı Antrenörü Yrd. Doç. Dr. M. Emin Kafkas, Basketbol Takımı Antrenörü Oğuz Avcı, Hentbol Takımı Antrenörü Özgür Karataş ve sporcuların katıldığı toplantıda maddi ve manevi desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etiler.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik konuşmasında; "birçok alanda olduğu gibi sporda da lider üniversite olmak için gayret göstermeliyiz. Ülkemizin önde gelen üniversiteleri ile yarışabilmek için hedefi yukarılarda tutmak gerekir. Hedefiniz ne kadar yüksek olursa başarıda o düzeyde olacaktır. Gittiğiniz her üniversitede gerçekleştirmiş olduğunuz müsabakalarda elde ettiğiniz başarılarla İnönü Üniversitesinin adını daha fazla duyurma şansına sahip olursunuz. Elde ettiğiniz başarılardan dolayı sizleri kutluyorum" dedi.

İnönü Üniversitesi Erkekler Basketbol ve Erkekler Voleybol Takımı, müsabakalarda elde ettiği üstünlüklerle önümüzdeki yıl birinci ligde mücadele verecek. İnönü Üniversitesi Futbol Takımı grup ikinciliği, Hentbol Takımı ise grup üçüncülüğü ile yoluna devam edecektir.