İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı 1. Ligde 1184 defa okundu

İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 20-24 Aralık 2011 tarihleri arasında Antalya ilinde organize edilen üniversitelerarası 2. Lig grup birincilliği müsabakalarından başarıyla döndü.

Antrenör Yrd. Doç. Dr. M. Emin Kafkas yönetiminde Antalya ilinde oynadığı 5 maçı da aynı skorla set vermeden 3-0 gibi net skorlarla tamamlayan İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Üniversitelerarası Voleybol 1. Ligine yükselmiştir.

Akademi Spor Erkek Voleybol Takımı da Galip

İnönü Üniversitesi Akademi Spor Erkek Voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonunun 3. Lig C Grubu 7. Hafta müsabakasında İnönü Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda Diyarbakır DSİ Sporu konuk etti.

İnönü Üniversitesi Akademi Spor Voleybol Takımı etkili bir oyun oynayarak ilk seti 25-19, ikinci seti 25-20 ve müsabakanın son setini de 28-26 kazanarak maçı 3-0 kazanmayı başarmıştır.