Basketbol Takımımız 1. Ligde 1385 defa okundu

İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan üniversitelerarası basketbol 2. lig grup birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karşılaştığı takımlar karşısında elde ettiği başarılar sonucunda İnönü Üniversitesi Basketbol Takımı  önümüzdeki yıl 1. ligde mücadele etmeyi hak kazandı.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kapanış seremonisine Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Salih Coşar ve öğrenciler katıldı.

12-14 Aralık 2011 tarihleri arasında oynanan üniversitelerarası basketbol 2. lig grup birinciliği müsabakalarında İnönü Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi mücadele verdi.

Günde iki maç üzerinden üç gün devam eden müsabakalarda, İnönü Üniversitesi birinci, Mersin Üniversitesi ikinci ve Bingöl Üniversitesi üçüncü oldu.

Üniversitelerarası basketbol 2. lig grup birinciliği müsabakalarında sporun ruhuna uygun olarak karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde mücadele eden sporcuları kutlayan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik takımlara ödüllerini verdi.