Üniversitelerarası Basketbol Müsabakaları Başladı 907 defa okundu

Üniversitelerarası basketbol 2. lig grup birinciliği müsabakaları İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen seremoni ile başlayan müsabakaya Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal, Prof. Dr. İlhan İçen, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Aslan, Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Salih Coşar ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversitelerarası basketbol 2. lig grup birinciliği müsabakalarına katılan tüm üniversite takımlarına başarılar diledi.

12-14 Aralık 2011 tarihleri arasında oynanacak olan üniversitelerarası basketbol 2. lig grup birinciliği müsabakalarında İnönü Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi mücadele verecek.

Hava muhalefeti nedeniyle Bitlis Eren Üniversitesi, Hakkâri Üniversitesi ve Tunceli Üniversitesi müsabakaya katılamadı.

Günde iki maç üzerinden üç gün devam edecek olan müsabakalarda;

12 Aralık 2011 Pazartesi saat 10:30'da İnönü Üniversitesi ile Bingöl Üniversitesi, saat 15:00'de Mersin üniversitesi ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi,

13 Aralık 2011 Salı saat 10:00'da Bingöl Üniversitesi ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, saat 14:00'de İnönü Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi,

14 Aralık 2011 Çarşamba günü ise saat 10.00'da Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi, saat 12:00'de Bingöl Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi karşılaşacak.