Rektör Prof. Dr. Çelik Medya Mensupları ile Bir Araya Geldi 900 defa okundu

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Malatya'daki medya mensuplarına yönelik kahvaltılı program düzenlendi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan İçen, Prof. Dr. İsmail Özdemir, ilgili Fakülte Dekanları, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi, Genel Sekreter ve Yardımcıları, Daire Başkanları ve medya mensupları katıldı.

"Üniversitelerin şehirler için çok anlam ifade ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversitemizdeki yenilikleri, sosyal aktiviteleri sizler aracılığı ile toplumumuza duyuruyoruz. Bu konuda önemli birer aracı olduğunuzu biliyoruz. Bu anlamda üniversitemize sağlamış olduğunuz tüm katkılardan dolayı teşekkür ediyorum"  dedi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in teşekkür konuşmasından sonra medya mensupları tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Program, üniversitede yapımı tamamlanan ve devam eden bina ve inşaatların yerinde gezilmesiyle tamamlandı.