Mütefekkir Fethi Gemuhluoğlu, Ölümünün 34. Yılında Anıldı 1154 defa okundu

Mütefekkir, şair ve gönül adamı olarak bilinen Fethi Gemuhluoğlu, ölümünün 34. yılında İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen panelle anıldı.

Arapgir Meslek Yüksek Okulu konferans salonu'nda düzenlenen anma programına, Kaymakam Ercan Turan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal, Prof. Dr. İlhan İçen, Arapgir MYO Müdürü Dursun Özgüler, akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Mütefekkir, şair ve gönül adamı olarak bilinen Fethi Gemuhluoğlu'nun ölümünün 34. yılı nedeniyle düzenlenen panelde yazar Cumali Ünaldı, yazar Sadık Yalsızuçanlar, yayıncı yazar Ahmet Kot, gazeteci yazar Mehmet Şeker ve gazeteci Kamuran Sezer konuşma yaptı. Gemuhluoğlu'yla ilgili bilgiler aktaran konuşmacılar onun birçok insan yetiştirdiğini vurguladı.