Engelsiz Bir Yaşam İçin El Ele 1061 defa okundu

Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla İnönü Üniversitesi'nde "Engelsiz Bir Yaşam İçin El Ele" konulu program düzenlendi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal, Prof. Dr. İsmail Özdemir, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Karagöz, akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, "Engelliler Haftası dolayısıyla birçok etkinlik gerçekleştirdik. İnönü Üniversitesi olarak başta engelsiz kampus projesi olmak üzere engellilerimizin engelsiz bir yaşam sürdürebilmelerine katkı sunabilmek için sunulan eğitim-öğretim imkanlarının yanı sıra düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle de onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal'ın konuşmasından sonra program; halk oyunları gösterisi, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü korosunun seslendirdiği eserler, Öğretim Görevlisi Yusuf Dumlupınar'ın sunduğu bağlama ile türkü dinletisi ve Sanatçı Yıldırım Budak'ın sunduğu türkü şöleni ile son buldu.