Kale MYO Uygulamalı Turizm Mesleki Eğitim Atölyeleri Açıldı 1546 defa okundu

Kale Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünün,Uygulamalı Turizm Mesleki Eğitim Atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi.

Tacan Kampüsündeki açılış törenine, Rektör Prof.Dr.Cemil Çelik,Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Alper Durak, KAle MYO Müdürü Prof. Dr. Ali Şen, Meslek, akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

BAP Projesi (Güdümlü Altyapı Projesi) olarak gerçekleştirilen Uygulamalı Turizm Mesleki Eğitim Atölyelerinde ,Kale Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, ön büro, kat hizmetleri, yiyecek-içecek servisi konularında uygulamalı dersler yapacaklardır.

Turizm ve otel işletmeciliği bölümü öğrencileri için uygulamalı derslerin yapılmasına imkân tanıyan laboratuvar ve uygulama sınıflarının oluşturulmasına yönelik  bu proje ile bölüm öğrencileri mesleki olarak daha iyi eğitilmiş ve öğretim elemanlarının daha verimli ders anlatmaları sağlanmış olacaktır.