Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik: Başarılı Çalışmalarıyla Sayın Kahya ile Hep İftihar Ettim 975 defa okundu

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Bursa Emniyet Müdürlüğüne tayin olan Malatya Emniyet Müdürü A.Osman Kahya'nın onuruna yemek verdi.

İnönü Üniversitesi Havuzbaşı Sosyal Tesisinde düzenlenen yemek programına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Emniyet Müdürü A. Osman Kahya, rektör yardımcıları, fakülte dekanları ile eşleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik yaptığı konuşmada, "İlimizde görev yaptığı süre içerisinde üniversitem adına en büyük yakınlık ve destek gördüğüm, mesleğini büyük bir başarı ve nezaketle yapan Emniyet Müdürümüz A.Osman Kahya'nın Bursa Emniyet Müdürlüğüne tayin olmasından dolayı kendileri ve saygıdeğer eşleri ile bu akşam onuruna düzenlediğimiz yemekte bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Son derece modern ve başarılı kişiliği ile beni ve Malatya halkını etkileyen, gerek kurum ve kuruluşlarla gerekse vatandaşlarımızla çok iyi işbirliği kurma becerisiyle iftihar ettiğim Sayın Kahya'ya bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum" dedi.

Malatya Emniyet Müdürü A. Osman Kahya ise, "İnönü Üniversitesi ile İl Emniyet Müdürlüğü olarak çok önemli ilişkiler içerisinde olduk. Polisin imajı, vizyonu ve halk ile başarılı bir sosyal ilişki kurabilmesi konularında üniversitemizden önemli destekler aldık. Teşkilatımızın eğitimi ile ilgili olarak, birçok konuda başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ve yönetimi olmak üzere öğretim üyelerimizin büyük ölçüde yardımları oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından Malatya Emniyet Müdürü A. Osman Kahya'ya İnönü Üniversitesi Geleneksel El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan vazo hediye edildi.