İnönü Üniversitesi`nden Van`a Konteyner 890 defa okundu

Van'da meydana gelen deprem dolayısıyla zor günler yaşayan depremzedelere ülkemizin her tarafından yardım  eli uzanırken, bu anlamda İnönü Üniversitesi de yardımlarına devam ediyor.

Depremin meydana geldiği Van'da arama kurtarma çalışmalarına katılarak önemli katkılar sunan İnönü Üniversitesi Arama Kurtarma (İNOSAR) ekibinin yanı sıra depremzedeler için başlatılan yardım kampanyalarına gerek üniversite çalışanları gerekse öğrencileri tarafından yoğun bir katılım sağlanarak önemli miktarda para, gıda ve giyecek desteği sunulmuştur.

Yapılan bu yardımların yanı sıra kış mevsiminden dolayı barınma konusunda ciddi zorluklarla karşı karşıya kalan depremzedelerin bu ihtiyacını göz önünde bulunduran İnönü Üniversitesi deprem bölgesine 4 adet konteyner göndermiştir.