Almanya Adalet-Entegrasyon ve Avrupa Bakanı Jörg-Uwe Hanh`dan Teşekkür Mektubu 1093 defa okundu

İnönü Üniversitesi, Türk Alman Sağlık Vakfı ve Karaciğer Nakli Derneği'nin organizesi ile gerçekleştirilen Transplantasyon Sempozyumu'na katılan Almanya Adalet-Entegrasyon ve Avrupa Bakanı Jörg-Uwe Hanh Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür mektubu gönderdi.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini belirterek, organ nakli alanında Malatya'nın yakaladığı ileri düzeyden fazlasıyla etkilendiğini söyleyen Almanya Adalet-Entegrasyon ve Avrupa Bakanı Jörg-Uwe Hanh, mektubunda şunları ifade etti:

Sayın Rektör,

Hessen'e geri döndükten hemen sonra, bana gösterdiğiniz son derece sıcak ve ilgili karşılama için bir kez daha teşekkür etmek isterim. Üniversitenizin çalışmalarını büyük ilgi ile izleme fırsatını elde ettim. Bununla beraber, organ nakli alanında Malatya'nın yakaladığı ileri düzeyden fazlasıyla etkilendim. Bu alanlarda Hessen Eyaleti üniversiteleri ile var olan işbirliğinin gelecekte daha da derinleştirilebileceğinden ve hatta geliştirilebileceğinden eminim. Bu sürece, gerektiği noktalarda destek sunarak eşlik etmekten memnuniyet duyacağımı da belirtmek isterim.

Yoğun ve çok yönlü çalışma programınıza rağmen akşam yemeği davetimi kabul etmeniz ise beni özellikle sevindirdi. Aramızda başlayan zengin içerikli diyalogumuzu yakın zamanda sürdürebileceğimizi ümit ederim.

En derin saygılarımla

Jörg-Uwe Hahn (Eyalet Meclisi Üyesi) Devlet Bakanı