Tıp Fakültesinde Dekanlık Görev Değişikliği 1168 defa okundu

Tıp Fakültesi Dekanı  Prof.Dr.Ramazan Özdemir , 3 yıllık  görev süresinin bitmesi nedeniyle , Tıp Fakültesi Dekanlık görevini Prof.Dr.Ahmet Kızılay'a devretti.

Tıp Fakültesi Dekanlık makam odasında oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen dekanlık devir teslim törenine Rektör Vekili Prof.Dr.İsmail Özdemir, Rektör  Yardımcısı Prof.Dr.İlhan İçen,TÖTM Başhekimi Prof.Dr.Ünsal Özgen ve Bölüm Başkanları katıldı.

Tıp Fakültesi Dekanlığı devir töreninde konuşan Prof.Dr.Ramazan Özdemir ; görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı devrettiği kişinin,birlikte çalıştığı  dekan yardımcısı olmasından ayrıca mutluluk duyduğunu belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet Kızılay ise Prof.Dr.Ramazan Özdemir'e iltifatlarından dolayı teşekkür ederek , birlikte başarılı çalışmalarda bulundukları   Ramazan Özdemir Hocanın bıraktığı yerden ,bu bayrağı  daha yükseklere çıkarmak için azami gayret göstereceklerini, ifade etti.

Yapılan konuşmalardan sonra plaket ve karşılıklı olarak çiçek buketleri sunuldu.