2011-2012 Öğretim Yılı İçin Kayıt İşlemleri Başladı 898 defa okundu

İnönü Üniversitesi 2011–2012 Eğitim - Öğretim Yılı öğrenci kayıtları başladı. Yoğun çalışma sonucunda Üniversitemizi kazanan öğrenciler üniversiteli olmanın heyecanıyla kayıtlarını yaptırmaktadırlar.

Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemeleri 05-09 Eylül 2011 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, Meslek Yüksekokullarına yerleşen adayların ise kayıt işlemleri Meslek Yüksekokullarında yapılmaktadır. Üniversitemize kayıt yapmak için İl dışından gelen öğrencilere yardımcı olabilmek için şehirlerarası otogar ve şehir merkezinde olmak üzere iki Danışma Bürosu kuruldu.

Ayrıca kayıt süreci ve ilgili gerekli bilgilere daha kolay ulaşmak isteyen adayların www.inonu.edu.tr adresinden web sitemizdeki duyurular kısmına bakmaları gerekmektedir.