4 Yıldızlı Standardındaki Uygulama Otelimiz 2012'de Tamamlanacak 1701 defa okundu

16 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenen bir törenle Kale ilçemizde temeli atılan İnönü Üniversitesi Kale Uygulama Oteli inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Tamamen Üniversitemizin kendi öz kaynaklarıyla yapılan ve mali değeri yaklaşık 6,5 milyon lira olan Kale Uygulama Otelinin 2012 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Karakaya Baraj Gölü kıyısında yapılmakta olan ve 4 yıldızlı otel standardında olan İnönü Üniversitesi Kale Uygulama Otelinin tamamlanmasıyla, Kale Meslek Yüksek Okulunun Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünde okuyan öğrencilerimiz hem stajlarını burada yapacak hem de işletme noktasında alacakları eğitim ile mesleki deneyimlerini geliştirmiş olacaklar.

Kale Uygulama Oteli ve çevresinde oluşturulacak sosyal tesis, Üniversitemiz ve özellikle Malatya'ya önemli sosyal ve ekonomik katkı sağlayacaktır.