Yeni Malatyaspor Kulüp Yöneticileri Rektörümüzü Ziyaret Etti 807 defa okundu

Yeni  Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Rektörümüz Prof.Dr. Cemil Çelik'i  ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Yeni  Malatyaspor Kulüp Başkanı Katipoğlu; "Malatya için çok önemli olan takımımızın başarısını şehir olarak birlikte gerçekleştirmek istiyoruz, bizler için gurur duyduğumuz Üniversitemiz ve Malatya konusundaki hassasiyetinizi bildiğimiz sizlerin, bizi manen desteklemenizi ve hep yanımızda olmanızı istiyoruz", dedi.

Rektörümüz Prof.Dr.Cemil Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi;"Yeni Malatyasporu hep galip görmek istiyoruz,sizler Yeni Malatyasporu yüceltmek için çalışıyorsunuz,bizler Üniversitemizi yüceltmek için çalışıyoruz.Futbol takımları şehirlerin tanıtılmasında ve kaynaşmasında önemli unsurlardır,biz Üniversite olarak yeni stadyum  yapılması için arazi tahsisinde bulunduk,bu sizler için olduğu kadar bizler için de çok önemli bir gelişme olacak,inşallah  sizler yeni stadyuma kavuşunca ,biz de  Üniversite olarak uluslararası sportif yarışmalara ev sahipliği yapacağız."

Ayrıca İnönü Üniversitesindeki gelişmeler hakkında bilgiler veren ve  Yeni Malatyaspora başarılar dileyen Rektörümüz Prof.Dr.Cemil Çelik,güçlü akademik ve sportif altyapıya sahip Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan da akademik anlamda destek alınabilineceğini, ifade etti.