Üniversitemiz Hayriye Başdemir İlköğretim Okulunda Karne Heyecanı 1486 defa okundu

İnönü Üniversitesi Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu'nda karne heyecanı yaşandı.

Hayırsever İşadamımız Mustafa Başdemir tarafından annesi Hayriye Başdemir adına yaptırılan ve kısa bir sürede tamamlanarak 2010-2011eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında hizmete sunulan İnönü Üniversitesi Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu ilk mezunlarını verdi.

Üniversitemiz Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsmail Özdemir, Hayırsever İşadamı Mustafa Başdemir ve birçok davetlinin katıldığı mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Anasınıfında 14 olmak üzere toplam 180 öğrencisi bulunan İnönü Üniversitesi Hayriye Başdemir İlköğretim Okulunda, 2010-2011 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerden 52' si takdir, 34'ü teşekkür ve birçoğunun da başarı belgesi aldığını belirten Okul Müdürü Celal Türkeri öğrencilerinin başarılarının her geçen gün arttığını söyledi.

Annesinin okuma yazma bilmediğini ancak bugün onunda karnesini aldığına inandığını söyleyen hayırsever işadamı Mustafa Başdemir annesi adına yaptırdığı okulun mezuniyet törenine katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

180 iş gününün eğitim-öğretim açısından bugün tamamlandığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Hayriye Başdemir İlköğretim Okulumuzun öğrencileri başarılı bir eğitim yılı geçirmişlerdir. Çocuklarımız bugünden itibaren kocaman bir tatili hak ettiler. Tatillerini iyi ve dolu geçirmelerini diliyorum, dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra 2010- 2011 eğitim-öğretim yılını okul birincisi olarak tamamlayan 8/A sınıfı öğrencilerinden Başak Enekçi'ye birincilik plaketini işadamı Mustafa Başdemir verdi.

Daha sonra öğrencilere başarı belgeleri ve karneleri verildi.