Meslek Yüksekokullarımız Açılan Yeni Bölümler ile Zenginleşiyor 764 defa okundu

Ülkemizde istihdama yönelik birçok alanda yapılan girişimlere paralel olarak Üniversitemiz, geliştirdiği projelerle yeni bölüm-program açarak önemli katkılarda bulunmaktadır.

Her yönüyle önemli gelişimeler kaydeden Üniversitemiz, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına kazandırdığı ve kazandırmak istediği, nitelik açısından önemli bölüm ve programlarla hem öğrenci sayısını arttırmış hem de istihdama yönelik çalışmalarda önemli aşamalar kat etmektedir.

Üniversitemize üç yıl içerisinde Atçılık Antrenörlüğü, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Müzikoloji Ana Sanat Dalı, Gaz ve Tesisat Teknolojisi Programı, Peyzaj Mimarlığı gibi yaklaşık 40 bölüm ve program açılarak bu bölüm ve programlara yüzlerce öğrenci alındı.

YÖK Yeni 5 Bölüme Daha Öğrenci Alma Teklifimizi Kabul Etti

Üniversitemizin 2011-2012 eğitim-öğretim yılında yeni bölümlerine öğrenci alınması hususunda Yükseköğretim Kurulu'na yaptığı teklifi kabul edildi.

Yüksek Öğretim Kurumu, Üniversitemizde 2011-2012 eğitim-öğretim yılında, Beden Eğitimi ve Yüksekokulu Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölümüne 40, Sağlık Hizmetleri Meslek Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Bölümüne 30, Hekimhan Meslek Yüksekokulu Doğal Yapı Taşları Teknolojisi Bölümüne 40, Yakınca Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Bölümüne 40, Malatya Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümüne (İ.Ö.) 30 olmak üzere toplam 180 öğrencinin öğretim görmesine karar verdi.