İstanbul`daki Vatandaşlarımız Üniversitemizle Gurur Duyuyor 843 defa okundu

Malatya Tanıtım Günleri İstanbul etkinliğinde Üniversitemiz standına yoğun ilgi gösterildi.

26-29 Mayıs Tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen "Malatya Tanıtım Günleri" İstanbul etkinliğine katılan Üniversitemize gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti.

Malatya'nın kültürel, tarihsel ve yöresel değerleri ve ürünlerinin sergilenmesi, sahip olduğu tarih, kültür ve turizm potansiyelinin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması anlamında organize edilen Malatya Tanıtım Günleri etkinliğinde Üniversitemize ait standı ziyaret eden vatandaşlarımıza İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki son gelişmeler ve eğitim durumu anlatıldı.

Üniversitemiz ve Turgut Özal Tıp Merkezi ile ilgili tanıtım materyallerinin sunumunun yanı sıra, eğitim ve araştırma imkânları, sosyal, kültürel ve sportif zengin altyapısıyla kampüste yaşam olanakları, kariyer ve yurtdışı imkânları gibi çok farklı konularda ziyaretçilere detaylı bilgilendirme yapıldı.

Stant görevlilerinin sunduğu bilgiler ışığında Üniversitemiz ve Turgut Özal Tıp Merkezindeki son gelişmeleri yakından izlediklerini belirten vatandaşlarımız, gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, İnönü Üniversitesi ile gurur duyduklarını ifade ettiler.