Karaciğer Nakil Ekibimize Ödül 1770 defa okundu

13-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında İzmir-Çeşme'de yapılan "IV. Transplantasyonun Yarının Değiştirenler" isimli toplantıda Geleneksel Karaciğer Olgu Sunumu ve Geleneksel Serbest Olgu Sunumu yarışmalarında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Karaciğer Nakil Ünitesinden Dr. Veysel Ersan ve Dr. Volkan İnce birincilik ödülü aldılar.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve birincilik ödülü alan öğretim üyeleri ile birlikte Üniversitemiz Tıp Fakültesi Karaciğer Nakil Ünitesinde halen karaciğer nakli konusunda eğitim alan, Umman Sultan Qaboos University Hospital'dan Dr. Yahya Al-Azri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ertan Bülbüloğlu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Aydemir Ölmez, Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinden Dr. Murat Ulaş, Ankara Numune Hastanesi'nden Dr. İbrahim Saksaç, Adıyaman Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Hamit Sinan Hatipoğlu, Elazığ Fırat Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Koray Karabulut, İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden Dr. Cengiz Eriş Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, başarılarının ödüllerle taçlandırılmasından duydukları mutluluk ve gururu ifade ederek, tebriklerini iletti.