1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi`nde Hemşehrimiz Kozluklu` ya Yılın Anchorman Ödülü Verildi 945 defa okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından organize edilen 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi sona erdi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezimizde yapılan, kardeş ülke Bosna-Hersek'ten öğrenci ve öğretim üyeleri dâhil 200'ün üzerinde dış katılımın olduğu 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresinde travmaya genel yaklaşım, en sık görülen ve sakat bırakan travmalar; kafa ve spinal travmalar, en sık öldüren travmalar; toraks ve batın travmaları, ortopedik travmalar, ruhsal travmalar, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet, akut ve post-travmatik stres sendromu, cinsel istismar, adli tıp ve stres konuları ele alındı.

Kongreye davet edilen ve programın son konuşmacısı olan Kanal 24'ün moderatörü ve hemşehrimiz Fuat Kozluklu, katılımcılar ve öğrenciler ile söyleşi yaptı. Bosna ve Kosova savaşının görüntülerini dünyaya ilk duyuran muhabir olan Fuat Kozluklu'yu dinleyenler arasında Bosna-Hersekli öğretim üyeleri ve öğrencilerinde bulunması programa ayrı bir anlam kazandırdı.

Fuat Kozluklu 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresinde Yılın Anchormanı Seçildi.

Kongrenin kapanış programına katılarak programa renk katan Kanal 24 moderatörü hemşehrimiz Fuat Kozluklu Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından yılın en iyi anchormanı seçildi. Fuat kozlukluya ödülünü Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Özdemir verdi.