17. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Coşkuyla Başladı 802 defa okundu

Bu yıl 17.'si gerçekleştirilen Geleneksel, Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri coşkuyla başladı.

Üniversitemiz Dans Topluluğunun dans gösterisi, Müzik Topluluğunun müzik dinletisi, Halk Oyunları Topluluğunun gösterisi ve ünlü sanatçı Feridun Düzağaç'ın sahne aldığı konserle başlayan Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinliklerine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Sanatçı Feridun Düzağaç'ın konseri öncesi konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, öğrencilerimizin yoğun bilimsel çalışmalarla geçirdikleri bir senenin stresini üzerlerinden atıp devam eden eğitim sürecine daha zinde girmelerine yardımcı olabilecek, öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı sağlayabilecek, üniversitenin bilimsel yönünün yanı sıra kültürel ve sanatsal yönlerinin de coşkuyla yaşanmasını sağlayacak olan İnönü Üniversitesi 17. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri'nin öğrencilerimize, akademisyenlerimize ve Malatya'ya hayırlı olmasını diledi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in konuşmasından sonra program, Sanatçı Feridun Düzağaç'ın sahne almasıyla devam etti.

Konferans, tiyatro, spor, konser ve çeşitli eğlence programlarıyla zenginleştirilen 17. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri üç gün sürecek.