4 Yıldızlı Oteli ile Prestij Proje Hayata Geçiriliyor 787 defa okundu

Üniversitemiz tarafından yapılacak olan dört yıldızlı otel ve sosyal tesisleri içeren, "İnönü Üniversitesi Kale Sosyal Tesisleri ve Kale Meslek Yüksekokulu" projesinin tüm alt yapısı tamamlandı.

Kale ilçesinde inşa edilecek olan İnönü Üniversitesi Kale Sosyal Tesisleri ve Kale Meslek Yüksekokulu'nun temeli 16 Mayıs 2011 Pazartesi günü düzenlenecek bir törenle atılacak.

Karakaya Baraj Gölü kıyısında hayata geçirilecek olan proje içerisinde 4 yıldızlı otel, 3 bloktan oluşan teras evler, kafeterya, özel plaj, marina ve spor alanları yer alacak. Ayrıca projede Spor Yüksekokulu öğrencilerimizin yararlanacağı ve su sporları gibi birçok aktivitenin yapılabileceği spor tesisleri de olacak. Kale Meslek Yüksekokulu'nun Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünde okuyan öğrencilerimiz bir taraftan inşa edilecek olan 4 yıldızlı otelde stajlarını yaparken diğer taraftan işletme noktasında alacakları eğitim ile mesleki deneyimlerini de geliştirmiş olacaklar. Böyle bir tesisin kurulması sadece Üniversitemiz için değil özellikle Malatya için bir prestij projesi olacak.