Kupa Haliç Üniversitesi`nin Oldu 948 defa okundu

Üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı Üniversitelerarası Futbol Türkiye Şampiyonası sonuçlandı.

2 - 6 Mayıs tarihleri arasında Üniversitemiz sentetik futbol sahasında gerçekleştirilen şampiyonada; Adnan Menderes Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Muğla Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi mücadele etti.

Yapılan müsabakalar sonunda Celal Bayar Üniversitesi ile Haliç Üniversitesi arasında geçen şampiyonluk mücadelesini Haliç Üniversitesi kazanırken, Celal Bayar Üniversitesi ikinci, İstanbul Üniversitesi 'de üçüncü oldu.

Sıralamaya giren takımlara kupa ve ödüllerini rektör yardımcımız Prof. Dr. İlhan İçen verdi.