MİAD Kariyer Günleri Malatya Programı Üniversitemizde Yapıldı 1204 defa okundu

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) ve Genç Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) tarafından organize edilen "MİAD Kariyer Günleri" Malatya programı Üniversitemiz ev sahipliğinde yapıldı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezimizde yapılan, TEMA Holding Genel Koordinatörü Mustafa Küçük'ün konuşmacı olduğu programa Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, daire müdürleri, işadamları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı

Genç Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Onur Karadağ ve Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD)Başkanı Pınar Kaya, MİAD ve MÜNÖD'ün çalışmaları ve düzenlenen program ile ilgili kısa bilgiler içeren konuşma yaptılar.

Bir Malatyalı olarak ilk defa İnönü Üniversitesi'nde bulunmaktan dolayı hem heyecanlı hem de çok mutlu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan TEMA Holding Genel Koordinatörü Mustafa Küçük, girişimci bir işadamı olarak karşısına çıktığı öğrencilerle, zorlu ama bir o kadar da heyecanlı ve başarılı hayat hikâyesini paylaştı.

TEMA Holding olarak "İyi Giyinmek Herkesin Hakkı" misyonuyla yola çıktıklarını, 2020 yılına kadar Avrupa'nın en başarılı üç hazır giyim perakendecisinden biri olmak vizyonu, adil ve dürüst davranma, inançlara ve farklılıklara saygılı, alçak gönüllülük, hoşgörülü ve yardımsever, esnek durumsal ve hızlı, müşteri odaklı olma, mevcutla yetinmeme, sürekli iyileşmenin ve gelişmenin peşinde olma, bilimsel yaklaşım sergileme, teknolojiyi etkin kullanma, zorluklara meydan okuma, başarmaya değer her şeyin başarılabileceğine inanma, yeteneksiz insan olmadığına, sadece yeteneği aranan pozisyona uygun olmayan insanların olabileceğine inanma, faaliyetleri yasal ve etik kurallara uygun yürütme değerleriyle yola devam ettiklerini belirten TEMA Holding Genel Koordinatörü Mustafa Küçük, bireysel misyon olarak ise gelenek ve göreneklerine aykırı düşmeden maddi ve manevi katkılarla ülkesine ve milletine hizmet ettiğini söyledi.

Kazandıkları başarıyı misyon, özgüven ve vizyon sahibi olmaya bağlayan TEMA Holding Koordinatörü Mustafa Küçük öğrencilere, "bireysel misyonunuzu belirleyin. Ne yapmak istediğinizi, nelerden rahatsızlık duyduğunuzu ve hedefinizin ne olduğunu biliniz" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Yapılan konuşmadan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, TEMA Holding Koordinatörü Mustafa Küçük'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.