Masa Tenisi ve Futbol Türkiye Şampiyonası Müsabakaları Başladı 788 defa okundu

Türkiye Üniversiteler Federasyonu Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Masa Tenisi ve Futbol Türkiye Şampiyonası Müsabakaları Üniversitemizde başladı.

Kapalı Spor Salonumuzda yapılan Türkiye Üniversiteler Federasyonu Spor Oyunları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları açılış seremonisine Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, rektör yardımcılarımız, öğretim üyeleri ve sporcular katıldı.

56 üniversitenin katıldığı Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları açılış seremonisinde konuşan Üniversiteler Spor Federasyonu Temsilcisi ve Üniversitemiz Spor Şubesi Müdürü Salih Coşar, yapılan müsabakalar ile ilgili bilgiler verdi. Bu tür müsabakalar için üniversitemizin alt yapısının müsait olduğunu ve müsabakaların sağlıklı bir ortamda yapılması için gerekli çalışmaların tamamlandığını belirten Coşar, katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Ülkemizin dört bir yanından, değişik üniversitelerden gelen değerli sporcuların katıldığı müsabakaların barış ve kardeşlik duygusuyla gerçekleşmesini dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, "her alanda hızla gelişen üniversitemizde yapılan bu müsabakalarda mücadele edecek olan tüm sporculara başarılar diliyorum. Üniversite olarak böylesine önemli bir müsabakaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duymaktayım. Başarmak için yarışacağınız tenis müsabakalarının çok keyifli geçeceğini umuyorum" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ve Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, temsili olarak karşılaştığı masa tenisi müsabakalarının ilk vuruşunu yaptılar.

Daha sonra 02-05 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakalarına geçildi.