Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu Yöneticilerinden Rektörümüze Teşekkür 2211 defa okundu

Üniversitemiz kampüsünde yapılan Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu yönetici ve öğretmenleri son derece modern okullarının yapımında önemli katkıları olan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür ettiler.

Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu binasında düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Numan Durak Aksoy, Okul Müdürü Uzm. Celal Türker ve öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü Uzm. Celal Türker, Hayriye Başdemir İlköğretim Okulunun hizmete açılmasıyla modern bir binada, daha kaliteli eğitim verdiklerini ve bu okulun yapımında çok önemli katkıları olan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etmek için bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.