Üniversitemiz Educaturk 2011 Bursa Eğitim Fuarına Katıldı 833 defa okundu

Üniversitemiz, 14-15 Nisan 2011 tarihleri arasında Bursa Merinos AKM fuar alanında düzenlenen Educaturk eğitim fuarına katıldı.

Her seviyede eğitim ve kariyer imkânlarını arayan öğrenci, mezun ve veliyi tek platformda buluşturan Educaturk Eğitim Fuarı, okullar ve dershaneler başta olmak üzere çok fazla kişi tarafından ziyaret edildi.

Çok sayıda vakıf ve devlet üniversitesinin katıldığı fuarda, Üniversitemiz standına ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Üniversitemiz standında ziyaretçilere tanıtım materyallerinin sunumunun yanı sıra, Üniversitemizin eğitim ve araştırma imkânları, sosyal, kültürel ve sportif zengin altyapısıyla kampüste yaşam olanakları, kariyer ve yurtdışı imkânları gibi çok farklı konularda detaylı bilgilendirme yapılarak tanıtımı sağlandı ve çok olumlu geri bildirimler alındı.