Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri MYO`nun Yeni Binasında İlk Toplantı 1881 defa okundu

Yeni binasına taşınan Malatya Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ilk toplantısını yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'in başkanlığında yapılan toplantıya Malatya Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları katıldı.

Sağlık Yüksekokulu Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda Malatya Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Behice Erci ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aysun Bay Karabulut tarafından brifing sunuldu.

Sunulan brifing sonrasında Malatya Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun temel ihtiyaçları, yeni bölümlerin açılması ve öz kaynakların geliştirilmesi konuşuldu.