Güreş Takımımız 1 Altın ve 2 Gümüş Madalya İle Döndü 1339 defa okundu

14-17 Nisan 2011 tarihleri arasında Ordu'da yapılan Üniversitelerarası Türkiye Güreş Şampiyonasına katılan Üniversitemiz Güreş Takımı, Türkiye Güreş Şampiyonası Grekoromen müsabakasından 1 altın ve 2 gümüş madalya ile döndüler.

Ferdi müsabakada Türkiye birincisi, takım olarak Türkiye üçüncüsü olan Üniversitemiz, yine aynı tarihlerde yapılan Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında ise takım olarak Türkiye beşincisi oldu.

Güreş Türkiye Şampiyonasında Grekoromen müsabakalarında takımımızı temsil eden Ali Burak Toy (60 kg) Türkiye birincisi, Mehmet Ali Koca (55 kg) ve Uğur Burak Karabulut (85 kg) Türkiye üçüncüsü, Hasan Mert (120 kg) Türkiye beşincisi olurken, Güreş Türkiye Şampiyonasında Serbest müsabakalarında ise Abdullah Karabulut (60 kg), Adnan Eren (74 kg), Ahmet Durmaz (96 kg), Sedat Çelen (84 kg) Türkiye beşincisi oldular.

Üniversitelerarası Türkiye Güreş Şampiyonasından başarılı sonuçlarla dönen Üniversitemiz Güreş Takımı Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiler. Elde edilen başarıdan dolayı Güreş Takımını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, öğrencilere para ödülü ve hediyeler verdi.