Üniversitemiz Educaturk 2011 İstanbul Eğitim Fuarında 845 defa okundu

31 Mart – 3 Nisan 2011 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezinde düzenlenen vakıf ve birçok devlet üniversitesinin yer aldığı eğitim fuarına Üniversitemizde katıldı.

Educaturk Fuarcılığın düzenlediği Eğitim Fuarı'na katılan Üniversitemizin açmış olduğu standa öğretmeler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Lise ve dershanelerin rehber hocaları gözetiminde çok sayıda öğrencinin ziyaret ettiği Üniversitemiz standında bilgi içerikli broşür, katalog, cd ve birçok görsel materyalin yanı sıra üniversitemize ait bilgiler sunuldu.

Üniversitemiz fakülteleri, yüksekokul ve meslek yüksekokulları, araştırma merkezleriyle tüm eğitim birimlerinin yanı sıra kampüsümüzün sosyal, spor ve kültürel olanakları öğrencilerde hayranlık ve istek uyandırdı.