Gazeteci - Yazar Cumali Ünaldı'dan Üniversitemiz Kütüphanesine Anlamlı Katkı 1074 defa okundu

Üniversitemize,  kütüphanesindeki kitapları hediye eden Gazeteci-Yazar Cumali Ünaldı'ya yapmış olduğu bu anlamlı katkıdan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından plaket verildi.

Rektörlük makamında gerçekleşen plaket takdiminde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya'mızın yetiştirdiği değerli büyüğümüz Cumali Ünaldı Bey,  kütüphanesini üniversitemize hediye ederek örnek bir davranışta bulunmuştur. Bizleri memnun eden bu katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Dünyadaki bazı ülkelerin kitap okuma oranları ile kişilerin kütüphanelere olan bağlılığını ve okumaya verdikleri önemi değerlendiren Gazeteci – Yazar Cumali Ünaldı, bu oranların ülkemizde çok düşük olduğunu belirtti. Kitap okumayı çok sevdiğini ifade eden Ünaldı, kendi kütüphanesinde bulunan kitapları üniversite kütüphanesine hediye etme onurunu yaşamaktan memnun olduğunu söyledi. Ünaldı, kendisini mutlu edecek olan böylesi bir fırsatı tanıdığı için Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etti.

Gazeteci- Yazar Cumali Ünaldı'nın hediye ettiği ve sayısı yaklaşık 1700 adet olan muhtelif kitap ve dergi üniversitemiz kütüphanesinde okurların kullanımına sunuldu.