İnönü Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi kuruldu 1244 defa okundu

İnönü Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi kuruldu

Haberler - Manşetler  Malatya Yenigün

Salı, 23 Haziran 2009 13:47

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde Hukuk Fakültesi'nin kurulmasına ilişkin kararın Resmi Gazete'de yayınlandığı bildirildi.

İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi kurulma kararı çıkmıştır.  23 Haziran 2009 Salı günü, 27267 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi kurulmasına karar verilmiştir. Yapılan akademik ve bilimsel altyapı çalışmalarının sonunda Hukuk Fakültesinin kurulmasının Bakanlar Kurulu Kararı ile kesinleşmesi sevinç meydana getirdi.  İnönü Üniversitesi'nin Türkiye ve dünyanın sayılı üniversitelerinden birisi olma hedefinde önemli merhalelerden biri olan Hukuk Fakültesinin yakın dönemde açılması için çalışmalar ivedilikle sürdürülüyor" denildi.