TÖTM'de Tefriş Edilen Servisler, Daha Modern Bir Görünüme Kavuşuyor 971 defa okundu

Turgut Özal Tıp Merkezimiz Çocuk Hematoloji/Onkoloji ve Süt Çocuğu Servisleri yenilenerek düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

McDonald's Çocuk Vakfı tarafından tefriş edilen Çocuk Hematoloji/Onkoloji ve Süt Çocuğu Servislerinin açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, McDonald's Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Ümit Pınar, akademik ve idari personel katıldı.

İlk olarak Kardiyoloji Servisinde yapılan tefrişatla başlatılan girişimlerin giderek yaygınlaştığını belirten Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, McDonald's Çocuk Vakfı tarafından tefriş edilen Çocuk Hematoloji/Onkoloji ve Süt Çocuğu Servislerimiz ile birlikte 4 servisimizin daha yenilenmiş olduğunu ifade etti.

McDonald's Çocuk Vakfı olarak bu sene faaliyete geçişlerinin 12. yılını kutladıklarını ifade eden McDonald's Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Pınar, 'vakfımız, çocukların sağlığı ve mutluluğu için projeler araştırmak, geliştirmek ve oluşturmak misyonu ile faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Faaliyetlerimize öncelikle İstanbul'da çeşitli üniversite ve devlet hastaneleri içindeki çocuk servislerinin tefrişi, hasta çocuk ve refakatçi annelerinin hastane içindeki fiziki şartlarının iyileştirilmesi ile başladık' şeklinde konuştu.

Tıp Fakültesi olarak birçok alanda önemli başarılar kaydettiklerini söyleyen Tıp Fakültesi Dekanı Ramazan Özdemir, hastanemizin servislerinin yenilenmesi konusunda önemli mesafeler kat ettiğini belirterek bugün açılışını yaptığımız Çocuk Hematoloji/Onkoloji ve Süt Çocuğu Servislerimizin tefrişini gerçekleştiren McDonald's Çocuk Vakfı'na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hastanemizin bir servisinin daha tefriş edilerek hizmete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, 'özellikle çocuklar için olan bir servisin tefriş edilmesini gerçekleştiren McDonald's Çocuk Vakfı'na teşekkür ediyorum. Rahmetli Özal'ın bizlere armağan ettiği bu önemli merkezin her yeni gün hedeflenen noktaya ulaştığını görmekteyiz. Sağlıktaki başarısından dolayı ülkemizin birçok sağlık merkezinden daha önde olduğunu iftiharla söyleyebildiğimiz merkezimize sunulan katkılar bizleri daha da heyecanlandırmaktadır. Özellikle servislerimizin yenilenmesi konusunda işadamlarımız ve büyük firmalarımızın duyarlılığının artması, çalışma şevkimize ve hizmet aşkımıza büyük ivme katmaktadır' şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından McDonald's Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Ümit Pınar'a plaket sunuldu ve yenilenerek daha modern ve kullanışlı hale kavuşturulan Çocuk Hematoloji/Onkoloji ve Süt Çocuğu Servislerinin açılışı yapıldı.