Üniversitemiz Akademi Spor Kulübü Voleybol Takımı Play Off` da 857 defa okundu

2010 yılında kurulan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, yeni kurulan bir spor kulübü olmasına rağmen büyük başarılara doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Voleybol Takımımız, Türkiye Voleybol Federasyonu Profesyonel 3. Ligine katıldığı ilk yılında 10 takım arasından ligin bitimine 2 hafta kala ilk 4 takım arasına girmeyi garantiledi.

Voleybol takımımız bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin final maçı sayılabilecek karşılaşmada en yakın rakibi olan Erzurum Gençlik Spor Voleybol Takımını 3-0 gibi farklı bir skorla kazanarak Play Off' da mücadele şansı kazandı.

Heyecanlı ve bir o kadarda keyifli geçen karşılaşmayı Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcılarımız, Akademi Spor Kulübü Yönetim Kurulu, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz izledi.