Genç Sanatçı Özgün Gülhan Konseri 1093 defa okundu

Genç sanatçı Özgün Gülhan seslendirdiği eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir konser verdi.

Üniversitemizde müzik severlerle bir araya gelen sanatçı Özgün Gülhan, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra Leipzig'teki Felix Mendellsohn-Bartholdy Müzik ve Tiyatro Yüksekokulu'nda doktorasına devam eden uluslararası düzeyde önemli bir isim.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Konser Salonunda düzenlenen ve Garnizon Komutanı ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümg. A. Tamer Büyükkantarcıoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik,Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı konserde J.S. Bach, Liszt, Scarlatti, Brahms ve Ginastera'dan eserler seslendiren Özgün Gülhan, dinleyiciler tarafından büyük alkış aldı.