Engelli Çocuklar Merkezimize Engelli Dostu İşyeri Logosu Verildi 1192 defa okundu

Malatya'da, engelli dostu iş yerlerine logoları düzenlenen törenle verildi.

Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi işbirliği ile ilimizde bulunan işyerlerinin fiziksel mekan düzeninin engelli standartlarına uygunluğuna yönelik yapılan çalışmada, Üniversitemiz Engelli Çocuklar Uygulama ve Araştırma Merkezi Engelli Dostu İşyeri olarak belirlendi.

Anemon Otel'de düzenlenen Engelli Dostu İşyerlerine logo verme töreninde konuşan Vali Ulvi Saran, Valilik, Belediye ve Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şubesi işbirliği ile çalışma başlattıklarını, engelli dostu iş yerleri ile engelli dostu adayı iş yerlerinin belirlendiğini ifade etti. Hedeflerinin engelliler için engelsiz bir Malatya oluşturmak olduğunu belirten Vali Saran, "İlk etapta, 10 engelli dostu iş yeri ve 3 engelli dostu adayı iş yeri belirlendi." ifadelerini kullandı.

Engelli dostu işyeri logosu alan işletmelerle birlikte Üniversitemiz Engelli Çocuklar Uygulama ve Araştırma Merkezi adına engelli dostu işyeri logosunu Merkezimiz Müdürü Seyfi Sarıbaş aldı.