İnönü Üniversitesi Atılımlarına Devam Ediyor: Hukuk Fakültesi Kuruluyor 816 defa okundu

Son dönemde bilimsel ve kültürel atılımlarıyla akademik dünyada adından sıkça söz ettiren İnönü Üniversitesi, bilimin,
sanatın ve kültürün yolunda ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yoğun çalışmaların ardından hayata geçirilen projelere bir yenisi daha eklendi: İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi kuruluyor. 23 Haziran 2009 Salı günü, 27267 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi kurulmasına karar verilmiştir. Yapılan akademik ve bilimsel altyapı çalışmalarının sonunda Hukuk Fakültesinin kurulmasının Bakanlar Kurulu Kararı ile kesinleşmesi sevinç yarattı. İnönü Üniversitesi'nin Türkiye ve dünyanın sayılı üniversitelerinden birisi olma hedefinde önemli merhalelerden biri olan Hukuk Fakültesinin yakın dönemde açılması için çalışmalar ivedilikle sürdürülüyor.