Akademik Bilişim 2011 Üniversitemizde Yapılacak 885 defa okundu

Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek, bilgi teknolojileri altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla ulusal boyutta 'Akademik Bilişim 2011' konferansı Üniversitemizde yapılacak.

02-04 Şubat 2011 tarihlerinde Üniversitemiz Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek olan konferansta davetli bildiriler, eğitim seminerleri ve yapılandırılmış çalışma grubu/açık oturum türü etkinlikler yapılacaktır.

Akademik dünyayı bir araya getirecek olan bu etkinlik, Üniversitelerin Bilişim Teknolojileri alanındaki deneyimlerinin paylaşılmasını sağlarken, kamu, sağlık, eğitim, turizm, iletişim, mühendislik ve sanayi alanlarındaki bilgi teknolojilerine dayalı uygulamalarına yönelik firmaların fuar alanındaki stantlarında tanıtım etkinlerine de fırsat tanımaktadır.

Konferansta davetli bildiriler, yapılandırılmış çalışma grubu/açık oturum ve eğitim seminerleri yapılacaktır. Konferans ilgili herkese açıktır ve konferansa katılım ücretsizdir. Akademik Bilişim 2011 konferansı için ab2011.inonu.edu.tr  adresine girerek detaylı bilgi alınabilmektedir.