Tıp Fakültesinin Modern Laboratuvarları Hizmete Açıldı 922 defa okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin Anatomi, Tıbbi Beceri ve Bilgisayar laboratuvarları yapılan bir törenle hizmete açıldı.

Tıbbi beceri laboratuvarı yenilenen Tıp Fakültemiz son derece modern teknolojik altyapıya sahip Anatomi ve Bilgisayar laboratuvarı olmak üzere iki yeni laboratuvara daha kavuştu.

Açılış törenine Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı, hemşerimiz Aziz Yeniay, Rektör Yardımcılarımız, Fakülte Dekanlarımız, öğretim üyeleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Törende konuşan Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, " TUS sınavlarında derece alan mezunlar veren Fakültemizin modern bir alt yapıya sahip olması kaçınılmazdır. Bir taraftan atıl durumda olan laboratuvarlarımızı yenilerken diğer taraftan Fakültemize layık son derece modern laboratuvarların oluşması için çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

İnönü Üniversitesi'nin diğer alanlardaki eksikliklerinin tamamlanmasına yönelik gösterilen çabanın yanında Tıp Fakültesi'nin eksikliklerini de tamamlamak için ciddi gayretlerin gösterildiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmetinin verilmesi noktasında gösterdiğimiz özverinin yanı sıra öğrencilerimizin de daha kaliteli bir eğitim alması için yoğun olarak çalıştıklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, 'her alanda daha modern bir alt yapının sağlanması için sürdürülen girişimlerimiz hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla hız kazanmaktadır. Dolayısıyla bugün açılışını yaptığımız son derece modern laboratuvarlarımız, öğrencilerimizin deneyim ve tecrübelerinin artmasına katkı sağlayacaktır' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından laboratuvarların oluşumunda önemli katkısı olan Sarı Kurdela ve MADO İşletmeleri adına Şevket Salik'e sunulmak üzere hazırlanan teşekkür plaketini, İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Başkanı ve hemşerimiz Aziz Yeniay  verdi ve daha sonra laboratuvarların açılışı gerçekleştirildi.