İlginin Yoğun Olduğu Konser Coşkulu Geçti 848 defa okundu

Üniversitemiz, Malatya Belediyesi ve Malatya Musiki Derneği ortaklaşa konser düzenledi.

Üniversitemiz Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemiz Müzik Bölümü öğrencileri, Malatya Musiki Derneği Türk Müziği Korosu ve sanatçı Mustafa Keser'in de sahne aldığı 'Bestecilerden Ezgiler' konserinde müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı.

Konserin birinci bölümünde Şef Okt. Orçun Akgün yönetimindeki Malatya Musiki Derneği Korosu çeşitli eserler seslendirdi. İkinci bölümde ise Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'nden seçkin eserler seslendiren 'Bestecilerden Ezgiler' konseptli konserin konuk sanatçısı Mustafa Keser, seslendirdiği eserler arasında anlattığı anı ve fıkralarla da salondaki dinleyicileri neşelendirdi.

Konser sonunda Malatya Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, davetlerini kabul edip karşılıksız şekilde Malatya'ya gelen Mustafa Keser'e gecenin anısına dernek plaketi ve Malatya kayısısı sundu. Malatya Musiki Derneği Korosu Şefi Okt. Orçun Akgün de Mustafa Keser'e bir buket çiçek sundu.