Rektörümüz Üniversitede Çalışan İşçilerle Bir Araya Geldi 792 defa okundu

Üniversitemizin çeşitli kademelerinde görev yapan personel ile zaman zaman toplantılar yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik bu defa işçilerle bir araya geldi.

Sağlık Yüksekokulu Binasının tamamlanmasında ve kampüsümüzün fiziki gelişiminde önemli rol alan işçiler ile birlikte düzenlenen yemekli toplantıya katılan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, "hem Sağlık Yüksekokulu Binamızın inşaatının tamamlanması hem de üniversitemizin özellikle fiziki gelişiminde önemli katkıları olan işçi personelimizin gösterdiği özverili çalışmalar bizleri memnun etmektedir. Çalışan tüm işçilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'in kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun olduklarını belirten işçiler, toplantının iş motivasyonu açısından da önemli olduğunu söylediler.